Navidad Flamenca
 
Nyt
 
Flamenco Noir
 
Guitarra y Danza
 
Navidad Flamenca
 
Anmeldelser
 
Billeder
 
Navidad Flamenca cd'er
 
Navidad Flamenca tekster
 
Requiem Flamenco
 
Lorca Sange
 
Underholdning, foredrag
 
Pressefotos
 
Diskografi
 
Brasiliansk: "Aguas", "Marilua"
 
Aroma Flamenco
 
 
Bog om flamenco
 
Links, flamenco, mad mv.
 
"Al Norte del Flamenco" - ny CD
 
Artikler, anmeldelser
 
 
Nodebog "AGUAS"
 
Kontakt, teknik
 
Home
Flamencojulekoncerten Navidad Flamenca er på igen i år 2018. Den 13. december er vi tilbage i Musikhuset Århus med en forrygende optakt til julen!

I Navidad Flamenca 2018 vil vi som noget nyt inkludere instumentaltemaer fra Johann Sebastian Bachs elskede Juleoratorium (med al respekt Maestro!) men i flamencoregi og også lade beretningen om julens hændelser komme mere til orde i et samspil mellem flamencosang, dans og musik. Vi glæder os til udfordringen!! Håber vi se igen til ... "Navidad Flamenca" !

Navidad Flamenca blev opført første gang i 1995, og er nu med sin næsten tyvende sæson ved at blive en fast decembertradition.

Navidad Flamenca er inspireret af det sydspanske flamenco-julerepertoire og præsenteres i et bearbejdet koncept med sang, dans og musik. Musikken består af enkelte temaer fra den folkelige spanske - og glimtvis danske - sangskat samt temaer af Jens Viggo Fjord.

Musikken til Navidad Flamenca blev i 1998 udgivet på CD'en "Navidad Flamenca - spansk jul", og i november 2004 kommer den anden cd "Navidad Flamenca - en Dinamarca", som får rosende omtale bl.a. i det engelske Roots Magazine

Navidad Flamenca har gennem tiden præsenteret markante spanske musikere og dansere heriblandt danserinden La Marquesita, Sevilla, guitaristen Juan Manuel Tudela også Sevilla og Salvador Sauzo fra Cádiz. I 2006 er sangeren Olayo Jiménez med for første gang og det samarbejde fortsætter. I Navidad Flamenca 2011 indledtes et samarbejde med et nyt hold og det betød at vi for første gang ser en mandlig danser i koncerten med den markante Felipe de Algeciras komplementeret af den charmerende danserinde Paqui de Ronda understøttet af Pedro Martín og JV på guitar, og Olayo Jiménez og veteranen María Scalvini på sang.
Til årets "Navidad Flamenca 2014" har vi som noget nyt indledt et samarbejde med den flotte og super veldansende og upcoming talent, Raquel Villegas, fra Sanlúcar de Barremeda... De medvirkende er:
  • Felipe de Algeciras - dans
  • Raquel Villegas - dans
  • Olayo Jiménez - voc
  • Hilde Karlsen - voc
  • Pedro Martín Viscomi - guitar
  • Jens Viggo Fjord - guitar

    Læs evt. (under "nyt") artikel om Navidad Flamenca i det anerkendte spanske flamencoblad El Olivo.