Underholdning, foredrag
 
Nyt
 
Flamenco Noir
 
Guitarra y Danza
 
Navidad Flamenca
 
Requiem Flamenco
 
Lorca Sange
 
Underholdning, foredrag
 
Pressefotos
 
Diskografi
 
Brasiliansk: Marilua, Aguas, Brazilian Guitars
 
Aroma Flamenco
 
 
Bog om flamencopoesi
 
Links, flamenco, mad mv.
 
"Al Norte del Flamenco" - ny CD
 
 
Nodebog "AGUAS"
 
Kontakt, teknik
 
Home
Jens Viggo Fjord kan byde på guitarmusik - solo eller med een eller flere dansere - som indslag i forbindelse med receptioner, festivitas, konferencer, private arrangementer o.lign. Antal medvirkende og pris aftales i forhold til arrangementets størrelse.

Et indslag kan bestå af et decideret koncertindslag på f.eks. 15 - 20 minutter med ren flamenco, eller, hvis der ønskes guitarmusik over et længere tidsrum, f.eks. til en reception el. lign., er dette også muligt og repertoiret vil i så fald være mere bredt og bestå lettere lytte og stemningsmusik inden for det spansk-latinamerikanske repertoire. Specielle ønsker på numre eller melodier kan normalt også imødekommes.

Musikforedrag om flamenco.
Jens Viggo Fjord er med tiden blevet en erfaren foredragsholder om flamenco. Foredraget er tilrettelagt som en generel indføring i flamencoens historie, musik, stilarter, æstetik og tekster, hvor musikken naturligvis er med hele tiden i form fascinerende video- og musikklip og egne guitarindslag for at opnå en så levende formidling som muligt af både facts, anekdoter og musikalske og dansemæssige indtryk med det sigte, at give et appetitvækkende helhedsbillede af flamenco.
Søger man et mere specifikt og dybdegående foredrag, er det muligt inden for disse temaer:
Flamencoens musik (dens udvikling og rødder, tonaliteter, guitarsproget, harmoniopfattelse mv.), Flamencoens tekster og filosofiske univers (genrespecifikke verstyper, udtryk, tematikker, moderne flamencolyrik mv. alt er understøttet af lytteeksempler og visualisering af tekster på spansk og dansk).
Flamencoens stilarter med live-del (struktureret indføring i flamencoens mangeartede stilarter understøttet af eksempler fremført live med guitar og sanger)

Henvendelse for nærmere oplysninger på tlf. 22430131 eller på mail jvf0123@gmail.com