Nyt
 
Nyt
 
 
 
Flamenco Noir
 
Guitarra y Danza
 
Navidad Flamenca
 
Requiem Flamenco
 
Lorca Sange
 
Underholdning, foredrag
 
Pressefotos
 
Diskografi
 
Brasiliansk: "Aguas", "Marilua"
 
Aroma Flamenco
 
 
Bog om flamenco
 
Links, flamenco, mad mv.
 
"Al Norte del Flamenco" - ny CD
 
Artikler, anmeldelser
 
 
Nodebog "AGUAS"
 
Kontakt, teknik
 
Home
BRAZILIAN GUITARS er på vej!
Mesterguitaristen Rogerio Souza fra Rio de Janeiro er snart i DK igen og sammen spiller vi i København torsdag den 3.5 kl 19-21 på Café Emma, Axeltorv. Fredag den 4.5 kl 16 spiller vi på den skønne bådrestaurant "Vandvid" i Sydhavnen, Ben Websters Vej 3, hvor man både spiser godt og kan tage en drink, en god naturvin eller cocktail indenfor, på dækket og på pontoner i vandkanten og nyde himmel, vand og brasilianske toner!! Lørdag den 5.5 spiller vi i Århus, det er kl 15 i Skt Pauls Kirke, entré 50.- Søndag den 6. maj er vi kl 11-13 i i caféen i Musikhuset Aarhus. Fri entré. Tirsdag den 8.5 kl. 19 spiller vi i Odder i Kulturkøkkenet, Vitapark. Bemvindos! Velmødt!REQUIEM FLAMENCO
En række begivenheder og den ansporende tanke at lade flamencomusikken bære de gamle requiem tekster med deres stærke drama og inderlighed førte i 2002 til Requiem Flamenco. Musikken bevægede sig ind i et ingenmandsland mellem klassisk og cante jondo, hvor der både er en form for vildskab i satser som Dies Irae - Vredens Dag og Libera Me - Gør Mig Fri, og det mere blide i Lacrimosa og Pie Jesu, og dertil forskelligartede stemninger, der vedrører mennesket på den yderste afgrund eller på den allersidste rejse, alt som udtrykkes i requiem. Selvom det har rødder i middelalderens opfattelse af himmel og helvede og den evige hvile, repræsenterer disse billeder vel stadig uigenkaldelige vilkår for eksistensen, dog ikke som noget man længere behøver at forbinde med frygt, men måske noget som tilskynder til refleksion, og til at man som livsdeltager mærker hjertet banke og føler taknemmelighed for det, der nu er.

Medvirkende:
Birgitte Mosegaard Pedersen - sopransolist, Thierry Boisdon - flamencosanger, Stephan Jarl - perc., Poul Jacek Knudsen og Jens Viggo Fjord - guitarer, vokalgruppen Kolorit og dirigent Niels Græsholm. Produktion René Christoffersen.
Opførelsen af Requiem Flamenco sker med støtte fra Kunststyrelsen, Århus Kommunes Musikpulje og Ålborg Kommunes Kulturpulje. Mange tak for det!
Koncertplan:
3.4.2018 kl 16 Sct. Peders Kirke, Randers, 4.3 kl 15 Ellevang Kirke, Risskov, Århus, 4.3 kl 19.30 Budolfi Kirke, Ålborg, 18.3 Lundehus Kirke, Østerbro, Kbh. og 15.4 kl. 19.30 i Frihavnskirken, Østerbro, Kbh