Nyt
 
Nyt
 
 
 
Flamenco Noir
 
Guitarra y Danza
 
Navidad Flamenca
 
Requiem Flamenco
 
Lorca Sange
 
Underholdning, foredrag
 
Pressefotos
 
Diskografi
 
Brasiliansk: "Aguas", "Marilua"
 
Aroma Flamenco
 
 
Bog om flamenco
 
Links, flamenco, mad mv.
 
"Al Norte del Flamenco" - ny CD
 
Artikler, anmeldelser
 
 
Nodebog "AGUAS"
 
Kontakt, teknik
 
Home
NAVIDAD FLAMENCA 2018
Flamenco julekoncerten Navidad Flamenca er på i år! Onsdag den 12.12 kl. 20 spiller vi i LiteraturHaus i Møllegade 3, Nørrebro, københavn. Der er billetter på www.Billetto.dk og MobilePay i døren. Medvirkende i år er et stjernehold af garvede 'flamencos' direkte fra Sydspanien: Felipe de Algeciras og Gema La Milana på dans, Olayo Jiménez og svenske Flamencosanger Marianne Holmboe på sang, og Pedro Viscomi Martín og JV på guitar. Det bliver en hed julekoncert med masser af både drama og glædeseksplotioner, blide øjeblikke og hyldestsange til den Hellige Jomfru og til hovedpersonen, El Niño... Koncerten spilles i Musikhuset Aarhus dagen efter, torsdag den 13.13 kl 20

FLAMENCO JAZZ EXPERIENCE er på Århus Jazzfestival 2018 tirsdag den 17.7 kl 15 i Huset Carmel på hjørnet af Klostergade og Nørre Allé. Der er lagt op til en hed time med flamencojazz crossover med flamencotrin, klap, sang, sax, kontrabas, trommer, cajón, basun og guitar. Special guest er Stephan Jarl på cajón. Johan Toftegaard Knudsen på altsax og Anders Juel Bomholt er er nye spændende profiler i bandet. Velmødt!
Arr foregår med støtte fra Dansk Jazzmusiker Forening DJF


REQUIEM FLAMENCO
En række begivenheder og den ansporende tanke at lade flamencomusikken bære de gamle requiem tekster med deres stærke drama og inderlighed førte i 2002 til Requiem Flamenco. Musikken bevægede sig ind i et ingenmandsland mellem klassisk og cante jondo, hvor der både er en form for vildskab i satser som Dies Irae - Vredens Dag og Libera Me - Gør Mig Fri, og det mere blide i Lacrimosa og Pie Jesu, og dertil forskelligartede stemninger, der vedrører mennesket på den yderste afgrund eller på den allersidste rejse, alt som udtrykkes i requiem. Selvom det har rødder i middelalderens opfattelse af himmel og helvede og den evige hvile, repræsenterer disse billeder vel stadig uigenkaldelige vilkår for eksistensen, dog ikke som noget man længere behøver at forbinde med frygt, men måske noget som tilskynder til refleksion, og til at man som livsdeltager mærker hjertet banke og føler taknemmelighed for det, der nu er.
Medvirkende:
Birgitte Mosegaard Pedersen - sopransolist, Thierry Boisdon - flamencosanger, Stephan Jarl - perc., Poul Jacek Knudsen og Jens Viggo Fjord - guitarer, vokalgruppen Kolorit og dirigent Niels Græsholm. Produktion René Christoffersen.
Opførelsen af Requiem Flamenco sker med støtte fra Kunststyrelsen, Århus Kommunes Musikpulje og Ålborg Kommunes Kulturpulje. Mange tak for det!
Koncertplan:
3.4.2018 kl 16 Sct. Peders Kirke, Randers, 4.3 kl 15 Ellevang Kirke, Risskov, Århus, 4.3 kl 19.30 Budolfi Kirke, Ålborg, 18.3 Lundehus Kirke, Østerbro, Kbh. og 15.4 kl. 19.30 i Frihavnskirken, Østerbro, Kbh