Caminando
 
Nyt
 
Flamenco Noir
 
Caminando
 
Luz y Sombra
 
Hjerte Såret af Fem Sværd
 
Nætter i Spanske Haver
 
Guitarra y Danza
 
Navidad Flamenca
 
Requiem Flamenco
 
Lorca Sange
 
Underholdning, foredrag
 
Pressefotos
 
Diskografi
 
Brasiliansk: "Aguas", "Marilua"
 
Aroma Flamenco
 
 
Bog om flamenco
 
Links, flamenco, mad mv.
 
"Al Norte del Flamenco" - ny CD
 
Artikler, anmeldelser
 
 
Nodebog "AGUAS"
 
Kontakt, teknik
 
Home
Caminando er titlen på Flamenco Noir's år 2000 forestilling, der havde Barcelona-danseren Juan Luis de Paula som gæstesolist.

Juan Luis de Paula har en lang karriere bag sig med deltagelse i forestillinger i Spanien og Frankrig, han har samarbejdet med spanske topnavne som selveste Antonio Gades og han har dertil et aktivt pædagogisk virke, der til stadighed bringer ham rundt i Europa. Foruden Juan Luis de Paula medvirkende percussionist Stephan Jarl, sanger Thierry Boisdon og guitaristerne Christian Droulon og Jens Viggo Fjord.

Caminando blev opføret under Århus Festuge på Entré Scenen, 7-9/9.
I oktober blev Caminando genopført på Jeriko i Malmø, Huset Ålborg og på Stadsteatret i Lund, som et samarbejde mellem Peña El Planeta i Lund og Flamenco Noir. Koncerterne blev modtaget af et begejstret og intenst lyttende sydsvensk publikum.

JyllandsPosten skrev 9/9/02, af Stig Matthiesen:
- VIVA LIDENSKABEN -
"...Fejende, forrygende og flot dans udført med en elegance og en styrke, så alle på EntréScenen indimellem måtte holde vejret." "Flamenco er fest, glæde, kærlighed, drama og passion - og det kan man selv konstatere, hvis man tager på EntréScenen i aften, hvor Flamenco Noir for sidste gang - i denne omgang - inviterer på flamenco af høj klasse."